TOEPASSINGEN OP BREED TERREIN 

Portfolio op breed terrein

De portfolio van Holland SkyFoto bestaat uit interessante klanten die op een scala van markten actief zijn. Wij maken luchtfoto’s voor diverse doeleinden. Voor nieuwbouw projecten, voor de verkoop van woningen, voor het maken van co-productie met een visualisatiebureau of voor een landbouworganisatie. Wij werken met architecten, makelaars, projectontwikkelaars, landschappen voor bijzondere opdrachten. Interessante opdrachten voor interessante klanten.

Luchtfoto’s vanuit onderscheidend perspectief

De luchtfoto’s genomen vanuit een heliumballon op een hoogte van 10 tot 100 meter geven een onderscheidend perspectief. Zeer onderscheidend ten opzichte van de luchtfoto’s vanuit een vliegtuig of helikopter. Het levert topfoto’s op met resultaat voor de opdrachtgever. Toegevoegde waarde op breed terrein en vanuit grote hoogte. En daar staat Holland SkyFoto voor.

Met visualisatiebuereaus maken wij een co-productie voor hun klanten

Visualisatiebureaus

Voor visualisatiebureaus fotograferen wij de omgeving waarin het object wordt gepositioneerd. Genomen vanuit een exact aangegeven positie en hoogte.

Projectontwikkelaars

Wij volgen de ontwikkeling van een bouwproject van begin tot eind. En brengen deze minutieus in beeld.

 

Vastgoed

House for Sale? Sold! Een luchtfoto vanuit een uniek perspectief op 8 meter hoogte geeft de verkoop van jouw huis vleugels.

 

Infrastructuur

Projecten in beeld brengen die grote impact hebben op de infrastructuur, daar zet Holland SkyFoto graag de tanden in.

Landschap

Landschap fraai in beeld vanaf zo’n 80 meter. Voor land- en tuinbouwers, bosbeheerders en overheden.

Bedrijfspanden

Bedrijfspanden zijn vanwege de grootte het best te fotograferen vanuit een heliumballon. Van 10 tot 100 meter hoogte komt het pand overzichtelijk in beeld.