OVER  HOLLANDSKYFOTO EN DE ONDERSCHEIDENDE LUCHTFOTO’S  DIE SCOREN!

Over Holland SkyFoto

Over Holland Skyfoto en hoe de professionele fotograaf onderscheidende luchtfoto’s maakt die scoren. Vanuit een heliumballon voor een ander perspectief. Dat geeft een onderscheidende kijk op het te fotograferen object. En dat levert professionele luchtfoto’s voor het beste beeld. Het perfecte plaatje. Voor beeldbewerking voor visualisatiebureaus of voor makelaars om het project vanuit een ander, onderscheidend perspectief te tonen. Maar ook voor infrastructurele doelen voor bouwers, gemeenten en overheden. Voor organisatoren van evenementen voor beleving uit de lucht,  maar ook voor… Enfin, the sky is the limit… voor Holland SkyFoto! Wij zijn gespecialiseerd in fotografie vanaf een heliumballon van 10 tot 100 meter hoogte. Maar ook voor foto’s en video met drone, vliegtuig of helikopter kunt u bij ons terecht. Zeg maar voor foto’s op grote hoogte.. Over Holland Skyfoto gesproken… zullen we kennismaken tijdens een luchtig gesprek?

Ballonfotografie

Wij fotograferen veelal met een heliumballon vanaf 10 tot 100 meter hoogte. Voor fraaie foto’s vanuit een bijzonder perspectief. Een onderscheidend perspectief van de standaardoplossingen.   Voor foto’s die verkopen.

Co-productie

Holland SkyFoto wordt vaak ingeschakeld om ontwerpen van bouwobjecten in de natuurlijke omgeving tot recht te laten komen. Om een inspirerend beeld te schetsen . Die samenwerking noemen we co-productie.

Problem Solvers

Wij zijn in voor onconventionele opdrachten. Schier onmogelijk, uitdagend, grensverleggend.  Opdrachten waar we graag in meedenken voor creatieve oplossingen. Voor oplossingen vanuit de hoogte..

Samenwerking

Holland SkyFoto werkt samen met luchtfotografen in Nederland of in het buitenland. Foto- en filmspecialisten, die aanvullende diensten bieden. Voor de opdrachten die gisteren klaar hadden moeten zijn.

 

TECHNIEK

 Holland SkyFoto maakt gebruik van verschillende technieken. De meest toegepaste techniek is het gebruik van een heliumballon bevestigd met een lier aan de fotograaf. Dicht op het doel en vanuit een juist perspectief. Vooral geschikt voor de branches waarin de meeste klanten van Holland SkyFoto actief zijn. Voor perfecte beelden van 10 tot 100 meter hoogte. Flexibel en overal toepasbaar en zonder vergunning snel in te zetten. De klant kan real time op beeldscherm meekijken naar het te fotograferen object.

Voor opnamen vanuit grotere hoogte schakelt Holland SkyFoto een vliegtuig of helicopter in.  En voor video wordt gebruik gemaakt van drones. What you want is what you get, vinden wij van Holland SkyFoto